Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2013

CARTOON “GMO A Go Go” ROCKS! ...the truth about GMOs



H αλήθεια για τα μεταλλαγμένα (GMOs) εξηγείται μέσα από κινούμενα σχέδια
 
Γιατί είναι επικίνδυνα τα GMOs?  ...η απάντηση μέσα από το βίντεο GMO A Go Go 
H Natural News μέσω της Infomatic Films χρηματοδότησε τη παραγωγή του cartoon video για την αλήθεια γύρω από τα μεταλαγμένα και πόσο καλά είναι περισσότερο για «εντομοκτόνα», εφόσον αλλάζουν το ανθρώπινο γονιδίομα γεύμα με γεύμα.  Συγγραφέας και παραγωγός ο Kirk Rutter.
 
Η InformaticFilms.com με αυτό το νέο βίντεο,  μας παρουσιάζει τα βασικά, γιατί ακριβώς τα GMOs είναι επικίνδυνα,  με μια γλώσσα καθημερινή και πικάντικη, ώστε να ενημερώσει και να προσεγγίσει τα παιδιά. Το θέμα του μικρού φίλμ είναι θέμα τρόμου... αφού έτσι δημιουργούνται οι μεταλλαγμένοι σπόροι και οι καλλιέργειες, τα λιπάσματα και εντομοκτόνα ενσωματωμένα στα ίδια τα φυτά για να σκοτώνουν τα έντομα.  Ήδη όλοι γνωρίζουμε ότι η φύση κάνει αυτά τα έντομα ακόμη πιο ανθεκτικά, απλά για να αντιμετωπίσει το πρόβλημα. Μας γνωστοποιεί επίσης τα πειραματόζωα, που ετράφηκαν με  GMOs αναπτύσουν όγκους και δυσλειτουργίες οργάνων. 
Ανάμεσα στα βασικά, που μας δείχνει το φιλμ για τις καλλιέργειες μεταλλαγμένων είναι και οι αυτοκτονίες των αγροτών, που ήδη συμβαίνουν στην Ινδία... καθώς αυτοκτονούν για να μη περάσει το χρέος στην οικογένεια τους (στην Ινδία το χρέος σταματάει με το θάνατο του προσώπου)... αλλά μην ανησυχείτε και γι’ αυτό η Big Pesticide θα βρουν τον τρόπο να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα. Έτσι σήμερα βρισκόμαστε ήδη σε μια παγκόσμια κοινωνία, που καταναλώνται από χρόνια μεταλλαγμένα και φυσικά αντιμετωπίζουμε επιδημία παχυσαρκίας, καρκίνους, σκλήρυνση καταπλάκας..
Λόγω, λοιπόν της παγκόσμιας ανησυχίας για τα μεταλλαγμένα, δημιουργήθηκε και η ομάδα του βίντεο. Το 2010 ο συγγραφέα και παραγωγός Kirk Rutter ήθελε να δημιουργήσει  φίλμς κινουμένων σχεδίων, όπως εκείνα της δεκαετίας του ’50 στην Αμερική. Η Universe ανταποκρίθηκε κι έτσι ο σχεδιαστής κινουμένων σχεδίων καλλιτέχνης Paul Davies και ο  ηθοποιός, που δάνεισε τη φωνή του, Paul Birchard συναντήθηκαν με τον Kirk Rutter για να δημιουργήσουν τα short cartoons: “Meet Your Strawman!”, “The Disclosure!” και τώρα το “GMO A Go Go!” 
 ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ για infomaticfilms com ΕΔΩ 
Τί είναι λοιπόν το  i GMO A Go Go!? ... είναι το φαγητό, που τρώμε... είναι η μείωση των πουλιών και των εντόμων (όπως οι φιλικές μέλισσες)...  όλα όσα έχει προκαλέσει η μεγαλομανία κέρδους των πολυεθνικών, τυφλωμένων από την απλησία και μια αφύσικη επιθυμία για έλεγχο και εκμετάλλευση.  Αξίζει να αναφέρουμε και τους υπόλοιπους στην ομάδα του φιλμ,  στη μουσική ο Ray Davies, στον ήχο & sound design ο Robert Kubicki, special FX Dominic Faraway, Backgrounds η Julie Arthur.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου