Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2013

Έχετε ακούσει για την καμπάνια Hugh’s Fish Fight;



Είναι μια σημαντική καμπάνια, που ουσιαστικά με τη ψήφιση της αναθεώρησης της Ευρωπαϊκής Πολιτικής Αλιείας στις 6 Φεβρουαρίου 2013, ο εμπνευστής της ο Hugh έχει πετύχει το σκοπό του, αφού σταματάει η απόρριψη πίσω στη θάλασσα των ψαριών. Ο παρουσιαστής Hugh Fearnley-Whittingstall  θα συνεχίσει τη καμπάνια ενάντια στην υπεραλίευση με ανανέωση της σειράς του στο  Channel 4, της  Fish Fight  «Save Our Seas» (Η μάχη των ψαριών - Σώστε τις θάλασσες μας)! 
Ναι, μετά από μια διαδικασία δύο χρόνων, η απόφαση της E.U. έχει χαρακτηριστεί νίκη των διαφόρων καμπανιών παγκοσμίως, συμπεριλαμβανομένης και της Hugh's Fish Fight campaign, αφού συγκέντρωσε 800,000 ανθρώπους ενάντια σε αυτή τη πολιτική.


Και στις δύο σειρές του Fish Fight, ο Hugh προσπάθησε να αφυπνίσει παγκοσμίως, πιέζοντας κυβερνήσεις να δημιουργήσουν προστατευμένες περιοχές, όπου βλαβερές τακτικές ψαρέματος θα ήταν παράνομες.  Το τρίτο μέρος της σειράς Hugh's Fish Fight: Save Our Seas, θα ξεκινήσει στις 14 Φεβρουαρίου, κάθε 9 μμ στο Channel 4. Δείτε παρακάτω ένα clip από το πρώτο επεισόδιο, όπου ο Hugh γίνεται μάρτυρας από πρώτο χέρι των καταστροφικών επιθετικών μεθόδων ψαρέματος, που έχουν καταστρέψει τον ωκεανό και τα αποθέματα ψαριών.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου