Κυριακή 14 Απριλίου 2013

Tagomago is the most exclusive private island in the Mediterranean


Υπάρχουν τόσα πολλά νησιά στη Μεσόγειο, που είναι εκπληκτικά, αλλά υπάρχει ένα που είναι πολύ ιδιωτικό και πανέμορφο... το Tagomago, σε απόσταση μόλις 1 χλμ από το jet set νησί της Ibiza. Εκεί μπορείτε να φτάσετε με πλοίο από τη κοντινή μαρίνα της Santa Eulalia ή  να μετακινηθείτε με ελικόπτερο. Από την Ίμπιζα με βάρκα το πράσινο Tagomago island είναι λιγότερο από μισή ώρα μακριά. 
Το νησί έχει το δικό του προστατευόμενο καταφύγιο της φύσης, περίπου 1540 μέτρα μήκους και 870 μέτρα πλάτος γεμάτο με ειδυλλιακά μονοπάτια στην εξοχή. Το νησί περιτριγυρίζεται από τιρκουάζ νερά και προσφέρει όλων των ειδών τα θαλάσσια σπορς. Ετοιμαστείτε να δαμάσετε τα κύματα... υπάρχουν διαθέσιμα Jet Skis ή ακόμη κι ένα Boston Whaler 320, αν θελήσετε να πάτε για ψάρεμα. Το ιδιωτικό του νησιού είναι εξασφαλισμένο, αφού μπορεί κάποιος να φτάσει μόνο με ελικόπτερο ή από το μοναδικό σημείο πρόσβασης στην ακτή.  Έτσι προσφέρεται η ευκαιρία για χαλάρωση στην τέλεια ηρεμία και απομόνωση.
Απολαύστε τη πανοραμική θέα στα κύματα! Υπάρχουν δύο κτίρια στο νησί, το La Casa και το Lighthouse, που χτίστηκε το 1906 και είναι μέχρι σήμερα το σήμα κατατεθέν των θαλασσοπόρων. Το La Casa βρίσκεται στο κέντρο του νησιού και διαθέτει 5 διπλές κρεβατοκάμαρες και όλες με το ιδωτικό τους μπάνιο. Μοντέρνα και σοφιστικέ δωμάτια έχουν διακοσμηθεί από έναν διεθνή εσωτερικό διακοσμιτή. Οι ποιότητες, τα τελειώματα και ο τεχνολογικός εξοπλισμός της βίλα είναι σε πολύ υψηλά standards. Υπάρχουν βεράντες με καταπληκτική θέα στη θάλασσα και τεράστιες πισίνες.

Το Tagomago είναι μια εμπειρία, που δεν θα πρέπει να χάσετε! Μπορεί κάποιος να ενοικιάσει τον μικρό οικολογικό παράδεισο το λιγότερο για 3 ημέρες. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου