Σάββατο 18 Μαΐου 2013

Εκδήλωση για μαροκινή μόδα στο Νέο Ψυχικό



 Το Σάββατο 27 Απριλίου 2013, βρέθηκα σε μια εκδήλωση για τη προώθηση Μαροκινών σχεδιαστών μόδας στην Ελλάδα...  Η εκδήλωση έγινε στο Νέο Ψυχικό (Εμπορικό Κέντρο Νέου Ψυχικού) με διοργανωτή και τη Μαροκινή Πρεσβεία στην Αθήνα.  Ήταν ένα ευχάριστο απόγευμα με χρώματα, μαροκινή μόδα με τα θεσπέσια ρούχα, καφτάνια, υφάσματα, κοσμήματα...  χορό, μαροκινές γεύσεις, συναντήσεις... 
 

Έντονη η παρουσία του μαροκινού φολκλόρ από την ένδυση ως τη διακόσμηση.  Υπέροχη και η έκπληξη με τη μαροκινή χορεύτρια να λικνίζεται στους ανατολίτικους ρυθμούς της χώρας της! 
 
Αξίζει να επισκεφθείτε το κατάστημα μέσα στο Εμπορικό Κέντρο του Νέου Ψυχικού, όχι μόνο για να θαυμάσετε, αλλά και να αποκτήσετε κάτι μαροκινό....
 

Το Μαρόκο εκεί στη βορειοδυτική άκρη της  Αφρικής , δίπλα στην Αλγερία και που στο νότο συνορεύει με την Μαυριτανία  έχει δεχτεί επιρροές πολλών πολιτισμών και προσφέρει για έναν τουρίστα πολλές εναλλαγές. Δυτικά βρέχεται από τον Ατλαντικό Ωκεανό, ενώ στο βορρά από την Μεσόγειο.  
 

Στο βόρειο άκρο της  εξωτικής χώρας βρίσκονται τα στενά του Γιβραλτάρ, απόσταση  μόλις 8 χλμ. από την Ισπανία. Ναι, το Μαρόκο είναι στη λίστα των χωρών, που θέλω να επισκεφθώ.  Όπως όλοι λένε, αν κάτι κάνει το Μαρόκο must προορισμό για τους Έλληνες, είναι το ότι ενώ είναι κοντινό, είναι ταυτόχρονα και πρωτόγνωρα εξωτικό.
 

Διαβάστε εδώ το άρθρο μου για τη Ταγγέρη. ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ   Οι εικόνες  αυτής της χώρας με ανεβάζουν σε μαγικό χαλί και με ταξιδεύουν... χρώματα, αρώματα, παζάρια, τζαμιά, παλάτια, τσαντόρ, Βερβερίνοι... η έρημος...  αλλά και  στιλάτες μπουτίκ-γκαλερί ή chic oriental νεο-brasseries!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου