Σάββατο 1 Ιουνίου 2013

2 ΙΟΥΝΙΟΥ, ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΟΖΩΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ



Η Ελληνική Φιλοζωική Εταιρεία διοργανώνει την ημερήσια καλοκαιρινή της εκδήλωση στην εξοχή, τη Κυριακή 2 Ιουνίου, στο Κτήμα "Ιπποστάσιο" στο Κορωπί. Ο στόχος τους πάντα ο ίδιος απ' το 1975: Η αμέριστη συμπαράσταση και βοήθεια στους πιο αδύναμους της κοινωνίας μας που είναι πάντα τα ζώα -θύματα της δικής μας ολιγωρίας και εκμετάλευσης. Με τη συμμετοχή σας  στην εκδήλωση βοηθάτε απευθείας τα αδύναμα μέλη της κοινωνίας μας και ειδικά τα αδέσποτα ζώα, των οποίων οι ανάγκες αυξάνονται κάθε καλοκαίρι. Η απονομή φιλοζωικών βραβείων σε άτομα με εξαιρετική φιλοζωική συμβολή στους σκοπούς του σωματείου και στα ζώα εν γένει, στα πλαίσια του ετήσιου πλέον θεσμού βράβευσης της ευαισθησίας, στοργής και προσφοράς του ανθρώπου προς τα ζώα, θα είναι μία ακόμα ωραία νότα στη μέρα.


Η Ελληνική Φιλοζωική Εταιρεία πρέπει να μπορεί κάτω απο οποιεσδήποτε οικονομικές και κοινωνικές συνθήκες, να ανταποκρίνεται κατά τον καλύτερο τρόπο στο καθήκον της χωρίς καμία κρατική βοήθεια. Σ' αυτό τον αγώνα σας θέλουν όλους συναγωνιστές! Ο αγώνας των φιλόζωων, πρέπει να πάρει καινούργιες διαστάσεις. Απαραίτητο, όπως δηλώνουν, "... είναι να βρισκόμαστε ο ένας κοντά στον άλλο για να αντλούμε θάρρος και δύναμη, μιας και δεν έχουμε την πολυτέλεια των κρατικών επιδοτήσεων κι άλλων παροχών που απλόχερα έδινε το ελληνικό κράτος δεκαετίες τώρα στους κάθε λογής τυχάρπαστου..."
 
 Θα απολαύσετε με μικρό σχετικά κόστος εισόδου (25€/άτομο και 8€ για παιδιά απο 4-12 ετών) την εξαιρετική φιλοξενία της οικογένειας Μειμαρίδη που προσφέρει δωρεάν για τους σκοπούς του Σωματείου μας το Κτήμα "Ιπποστάσιο", χώρο που κανονικά απαιτεί υψηλό κόστος για την παραχώρησή του σε κοινωνικές εκδηλώσεις. Επιλέχθηκε η ποιότητα γεύσεων του Floca σε μεγάλη ποικιλία, ώστε να απολαύσουν μικροί και μεγάλοι ένα πλούσιο γεύμα. Οι μικροί μας φίλοι θα μπορούν εκτός της περιήγησης στους χώρους του "Ιπποστάσιου" κοντά στη φύση και τα ζώα, να κάνουν ιππασία συνοδευόμενοι απο ειδικούς εκπαιδευτές.
Πληρ: 210-6020.202
 Ελάτε στο Κτήμα Ιπποστάσιο την Κυριακή 2 Ιουνίου '13 (11.30 πμ-17.οο) και δεν θα χάσετε !!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου