Παρασκευή 16 Αυγούστου 2013

Ellen DeGeneres προστατεύοντας τα ζώα



Θαυμάζω την Έλεν ΝτιΤζένερις, όπως κι άλλοι στον πλανήτη και την εκτιμώ ακόμη περισσότερο γιατί δεν χάνει ευκαιρία να φιλοξενεί ανθρώπους, που ασχολούνται με τη προστασία των ζώων, ενώ συνεργάζεται με πληθώρα φιλοζωικών οργανώσεων. Η ίδια έχει και φροντίζει δικά της ζώα, γάτες και σκυλιά στο σπίτι. Το καθημερινό talk show της Ellen έχει κλείσει δέκα χρόνια στον αέρα και έχει γράψει τη δική του τηλεοπτική ιστορία τόσο με τα θέματα, που παρουσιάζει, όσο και με τους καλεσμένους του. Η ψυχαγωγική της εκπομπή θα συνεχιστεί ως το 2017, αφού την Άνοιξη «έπεσε» η υπογραφή με συμβόλαιο ορίζοντα τετραετίας.. κάτι τόσο σπάνιο στη σημερινή εποχή των media. Η Ellen  απλώς θεωρείται η καλύτερη και κάθε μέρα, μαζί με την ομάδα της, παράγουν μία ώρα μοναδικής ψυχαγωγίας. «Αποτελεί ραντεβού για μια λεγεώνα γυναικών», σχολίασε ο πρόεδρος της Warner Bros. Η ΝτιΤζένερις επίσης έχει παρουσιάσει τα Βραβεία Όσκαρ το 2006 και τα Βραβεία Έμμυ.

 
Προσθήκη λεζάντας

Η Αμερικανίδα Ellen DeGeneres, γεννημένη στις 26 Ιανουαρίου 1958 είναι ηθοποιός και παρουσιάστρια. Καθημερινά το κοινό την απολαμβάνει στο The Ellen DeGeneres Show. Το 2009 μαζί με τη σύντροφο της Portia De Rossi τιμήθηκαν με το βραβείο Wyler για τη συνεισφορά τους και τον αγώνα τους για τη πρόταση νόμου για τις συνθήκες διαβίωσης των ζώων στις φάρμες.  Όπως έχει δηλώσει η Ellen «Από όταν ήμουν παιδί, αγαπούσα τα ζώα και πάντα πίστευα ότι με τον έναν ή τον άλλο τρόπο θα ασχολιόμουν μαζί τους...» H DeGeneres ήδη υποστηρίζει παιχνίδια στο Facebook, όπου οι χρήστες όταν κερδίζουν πόντους, στηρίζουν οργανισμούς, που ασχολούνται με τη προστασία των ζώων, όπως Farm Sanctuary, Humane Society και World Wildlife Fund. Ως ηθοποιός έχει πρωταγωνιστήσει στις ταινίες Mr. Wrong (1996), EDtv (1999) και The Love Letter (1999) και έχει δανείσει τη φωνή της στη Ντόρι στην ταινία κινουμένων σχεδίων Ψάχνοντας τον Νέμο (Finding Nemo, 2003) της Disney-Pixar, για την οποία κέρδισε Saturn Award β' γυναικείου ρόλου και είναι η πρώτη και η μοναδική φορά που ερμηνεία φωνής βραβεύτηκε με Saturn Award.




Το 1997, η ΝτιΤζένερις παραδέχτηκε ότι είναι λεσβία σε συνέντευξή της στην εκπομπή της Όπρα Γουίνφρεϊ. Η Έλεν λόγω της δήλωσης της έχασε την δουλεία της, μετά από κάποια χρόνια επανήλθε στο προσκήνιο και πλέον έχει μια από τις πιο επιτυχημένες εκπομπές. Εκτός από τις ξεκαρδιστικές εκπομπές, που κάνει έχει βοηθήσει πολύ την κοινότητα των ομοφυλόφιλων. Πλέον θεωρείται η πιο επιτυχημένη ομοφυλόφιλη σε όλο το κόσμο. Από το 2008 είναι νυμφευμένη με την Πόρσια ντε Ρόσι, ηθοποιό και μοντέλο αυστραλιανής καταγωγής. Η Έλεν έχει δηλώσει πως δεν επιθυμούν να αποκτήσουν παιδιά. Έχει κερδίσει 13 Έμμυ και πολλά άλλα βραβεία για τη δουλειά της σε φιλανθρωπικούς σκοπούς, ενώ έχει βρεθεί τρεις φορές υποψήφια για Χρυσή Σφαίρα.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου