Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2013

ΜΥΘΟΠΛΑΣΙΕΣ - ΗΡΩ ΦΡΑΓΚΙΟΥΔΑΚΗ ... και η ταινία που δεν παίχτηκε



Η βραδιά στο ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΗΘΟΠΟΙΟΥ με τα εγκαίνια της έκθεσης ΜΥΘΟΠΛΑΣΙΕΣ της Ηρώ Φραγκιουδάκη δέχτηκε πολλές καλές κριτικές. Όντως η έκθεση αξίξει τη προσοχή σας και θα διαρκέσει ως τις 15 Οκτωβρίου. Αν και η εικαστική ταινία, που είχε επιμεληθεί η ίδια η Ηρώ δεν προβλήθηκε, αλλά διακόπηκε απότομα για τεχνικούς λόγους... σε απογοήτευση των καλεσμένων, η βραδιά είχε επιτυχία. Η ταινία αυτή, που ελπίζω να την ανεβάσει στο διαδίκτυο για να μπορούν να την απολαύσουν όλοι έχει την ονομασία «Μυθοπλασίες», όπως και οι πίνακες της.

 

Σίγουρα και για εκείνη ήταν μια απογοήτευση, αφού με τόσο κόπο την ετοίμασε ειδικά για τα εγκαίνια. Ήταν ένα αφιέρωμα στη σάτυρα και χωρίζεται σε τρία μέρη. Αρχίζει με αφιέρωμα στους μεγάλους της μυθοπλασίας, που μας έκαναν υπερήφανους, μετά η σάτυρα συνεχίζει με αποσπάσματα από τον παλαιό ελληνικό κινηματογράφο με συνδυασμένες σκηνές με χιούμορ και συνδυασμένο με το σήμερα, αλλά και από σπάνιες παλιές επιθεωρήσεις και τέλος περιέχει τραγούδια του τότε.




Η Ηρώ Φραγκιουδάκη γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα, με καταγωγή από τα Χανιά Κρήτης. Σπούδασε στη Σχολή Καλών Τεχνών στο Λονδίνο, στη LEIGH DAYCO PEIRY HOUSE LONDON με αξιόλογους δασκάλους. Είναι πτυχιούχος της Ανώτερης Σχολής Δραματικής Τέχνης στην Αθήνα, ενώ έχει παρακολουθήσει μαθήματα και στη Σχολή RADA στο Λονδίνο. Συμμετείχε σε θεατρικές παραστάσεις και στην τηλεόραση. 
Αντώνης Δεληολάνης, Άννα Φόνσου, Ηρώ Φραγκιουδάκη

Αξίζει να αναφέρουμε ότι χορηγοί στη βραδιά της 13ης Σεπτεμβρίου 2013 ήταν το CATERING ΔΕΛΗΟΛΑΝΗΣ, τα κρασιά και οι σαμπάνιες του κτήματος Domaine-ΚΑΡΑΝΙΚΑ και όλη η εκδήλωση έγινε με την υποστήριξη των Πολιτιστικών Δήμου Ηρακλείου Κρήτης. 
ΗΡΩ ΦΡΑΓΚΙΟΥΔΑΚΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου