Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

δροσερά φυσικά κοκτέιλς



Sparkle ακτινίδιο και τζίντερ (2 ποτήρια)

Υλικά
1 ακτινίδιο
1 ώριμο ροδάκινο
¼ του φλιτζανιού τρίμμα πάγου
Τζίντζερ έιλ
Ροδέλες ακτινίδιου

Εκτέλεση
Αφού καθαρίσετε το ακτινίδιο και το ροδάκινο, τα κόβετε σε κύβους. Ρίξτε στο μπλέντερ το ακτινίδιο, το ροδάκινο και το τρίμμα πάγου και χτυπήστε τα μέχρι να γίνουν ένα ομοιογενές μείγμα. Αδειάστε το σε δύο ποτήρια κοκτέιλ μέχρι τη μέση και το υπόλοιπο των ποτηριών συμπληρώστε το με τζίντζερ έιλ. Γαρνίρετε με τις ροδέλες του ακτινίδιου.
 

Κοκτέιλ μάνγκο (8 ποτήρια)

Υλικά
500 γρ ώριμο μάνγκο
500 ml χυμό πορτοκάλι ή λεμόνι
500 ml νερό
Παγάκια
Ζάχαρη (προαιρετικό)
Ροδέλες πορτοκάλι ή φλούδες σε σπείρα πορτοκαλιού (γαρνίρισμα)

Εκτέλεση
Ανοίγετε το μάνγκο και αφαιρείτε το κουκούτσι, χαράζετε σε κύβους το φρούτο και αφαιρείτε τη φλούδα. Όλα τα υλικά μπαίνουν στο μίξερ σε υψηλή ταχύτητα... μέχρι να γίνουν ένα λείο μείγμα. Σουρώνετε το μείγμα και το μοιράζετε στα ποτήρια, στα οποία έχετε ήδη βάλει παγάκια. Γαρνίρετε με τις φλούδες ή ροδέλες πορτοκαλιού.
 
 Χυμός καρπούζι – φράουλα – νεκταρίνι (2 ποτήρια)

Υλικά
2 ½ φλιτζάνια Καρπούζι (σε κομμάτια χωρίς κουκούτσια)
1 φλιτζάνι φράουλες
1 νεκταρίνι
Λίγα παγάκια

Εκτέλεση
Βάζετε όλα τα φρούτα στο μίξερ και τα χτυπάτε καλά. Ανακατεύετε και σερβίρετε σε χαμηλά ποτήρια με παγάκια. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου