Παρασκευή 9 Μαΐου 2014

9 ΜΑΙΟΥ 2014 - ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ



Η συζήτηση για την απόσυρση του νομοσχεδιου για τους αιγιαλούς πραγματοποιήθηκε σήμερα,  Παρασκευή 9 Μαΐου 2014 και ώρα 11:00-15:00 στο Αμφιθέατρο του ραδιοσταθμού Αθήνα 98.4 στην Τεχνόπολη στο Γκάζι.   

Παρόντες φορείς, πολιτικοί, μη κυβερνητικές οργανώσεις, δημοσιογράφοι, ΜΜΕ και πολίτες, που παρουσίασαν και συζήτησαν σχετικά με το νομοσχέδιο «Οριοθέτηση, διαχείριση και προστασία αιγιαλού και παραλίας», που προωθεί το Υπουργείο Οικονομικών. 

Σε συστράτευση των πολιτών για την απόσυρση του νομοσχεδίου για τους αιγιαλούς καλεί η διαδικτυακή πρωτοβουλία πολιτών “STOP στην καταστροφή των ελληνικών αιγιαλών. 
Κρίτων Αρσένης
Στη συζήτηση παραβρέθηκαν ο Κρίτων Αρσένης, Νίκος Χρυσόγελος, Φίλιππος Δραγούμης, κα. Καλλιγά... ανάμεσα στους ομιλητές η κ.Μαργαρίτα Καραβασίλη, η κ.Στέλλα Κυβέλλου, ο κ. Πολίτης, ο κ.Αναγνώστου, ο κ. Κοκοτός, η κ.Θεοδότα Νάντσου... 

Στους υποστηρικτές της εκδήλωσης... η Greenpeace, το WWF, το Παρατηρητήριο Πολιτών για την Αειφόρο Ανάπτυξη (CISD), SDMed,  η Ελληνική Εταιρεία Περιβάλλοντος και Πολιτισμού, ΕΛΚΕΘΕ, Ελληνική Εταιρεία Προστασίας της Φύσης, MoM, Δίκτυο Μεσόγειος SOS...  Εκπροσωπώντας το μπλογκ THE GREEN EYE παραβρέθηκε η Ηλέκτρα Κουτούκη.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου