Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2014

Το σεμινάριο των βοηθών μάρκετινγκ (EUMA) στην Ελλάδα

ένα διεθνώς καταξιωμένο δίκτυο στελεχών υποστήριξης της επιχειρηματικής διοίκησης

H EUMA (European Management Assistants Association) είναι ένα πολύ ισχυρό διεθνή networking, που ενώνει τους βοηθούς μάρκετινγκ σε περισσότερες από 25 χώρες και ιδρύθηκε το 1974. Στο επαγγελματικό δίκτυο συμμετέχουν πολύ υψηλού επιπέδου επαγγελματίες του μάρκετινγκ, που μπορούν να δώσουν συμβουλές και για την ανάπτυξη εταιρειών.
Ελίνα Γιαχαλή

Το τμήμα της EUMA στην Ελλάδα διοργανώνει συχνά σεμινάρια και εκδηλώσεις για την προσωπική ανάπτυξη - εκπαίδευση των μελών και το μέλλον του επαγγέλματος στις σύγχρονες οικονομικές προκλήσεις, καλώντας συχνά και τους φίλους της ένωσης.
Ειρήνη Δημητρίου

Στις 16 Οκτωβρίου 2014 διοργανώθηκε στο Crowne Plaza Hotel ένα σεμινάριο για τα social media και την επιρροή τους στην εργασία με κεντρική ομιλίτρια την Ελίνα Γιαχαλή και ψυχή της διοργάνωσης την Ειρήνη Δημητρίου, που είναι στο διοικητικό Συμβούλιο της EUMA στην Ελλάδα.

Η όλη εκδήλωση είχε επιτυχία από τη συμμετοχή και προσέλευση μελών, καθώς και το γενικότερο κλίμα της βραδιάς. Ακούστηκαν πολύ ενδιαφέροντα πράγματα για την δημιουργία ενός image και τη χρήση των κοινωνικών δικτύων, έγιναν διασκεδαστικές ασκήσεις κατά τη παρουσίαση του σεμιναρίου, τονίστηκε η σημαντικότητα της χρήσης των social media. Καλή συνέχεια...


Επίσης η κα Ελίνα Γιαχαλή θα παρευρεθεί στο 16th Infocom World 2014 στις 21/10/2014, στο ξενοδοχείο Divani Caravel και θα παρουσίασει workshop με θέμα "My sucess social media business plan". 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου