Τετάρτη 3 Ιουνίου 2015

Ημερίδα για τον Περιφερειακό Τύπο και τα ΜΜΕ της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου



"Γράφοντας για την Ευρώπη-Θέματα και Εργαλεία"
Σάββατο 6/6/2015, 9:30-14:00
Επιμελητήριο Κυκλάδων
Ερμούπολη Σύρου

Η Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και το Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα, με την υποστήριξη του Επιμελητηρίου Κυκλάδων και του Δήμου Σύρου Ερμούπολης, διοργανώνουν Ημερίδα για τον Περιφερειακό Τύπο και τα ΜΜΕ της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στις 6 Ιουνίου 2015 στην Ερμούπολη Σύρου (9:30-14:00 στο Επιμελητήριο Κυκλάδων).

Η ημερίδα απευθύνεται στους δημοσιογράφους και τα ΜΜΕ, αλλά και τους πολίτες, τις Αρχές, και τους φορείς της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου. Κεντρική ομιλήτρια η συμπρόεδρος της Πολιτικής Ομάδας των Πρασίνων στο ΕΚ, ευρωβουλευτής Rebecca Harms. Θα συμμετάσχουν ως ομιλητές οι ευρωβουλευτές Μαρία Σπυράκη (Κοινοβουλευτική Ομάδα του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος) και Μιλτιάδης Κύρκος (Κοινοβουλευτική Ομάδα της Προοδευτικής Συμμαχίας των Σοσιαλιστών και Δημοκρατών), στελέχη της Ευρωπαϊκής Ένωσης, καθώς και εκπρόσωποι φορέων.
Μπορείτε να παρακολουθήσετε την ημερίδα ζωντανά στον ακόλουθο σύνδεσμο:
http://www.ustream.tv/channel/europarlgr
Μπορείτε επίσης να υποβάλλετε ερωτήσεις κατά τη διάρκεια της ημερίδας χρησιμοποιώντας τους λογαριασμούς twitter:
Eυρωπαϊκό Κοινοβούλιο: @EP_Hellas
Αντιπροσωπεία Επιτροπής: @EEAthina


Ανάμεσα στο θέματα, που θα συζητηθούν: "Νομοθεσία και πολιτικές της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την περιφερειακή ανάπτυξη: νέα πολιτική Συνοχής  και περιφερειακή εξειδίκευση",  "Η νέα πολιτική συνοχής-ΕΣΠΑ 2014-2020: προκλήσεις και προοπτικές“, "Περιφερειακή ανάπτυξη στο νησιωτικό χώρο: οικολογική, οικονομική και κοινωνική καινοτομία", "Προκλήσεις και νέα δεδομένα στη δημόσια πληροφόρηση και επικοινωνία σχετικά με την ευρωπαϊκή επικαιρότητα", "Η πολιτική Επικοινωνίας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου: Μέσα και Εργαλεία", "Υποδοχή και παροχή υπηρεσιών και μέσων στους δημοσιογράφους", "Παραδοσιακοί και σύγχρονοι τρόποι ευρωπαϊκής ενημέρωσης"




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου