Τρίτη 26 Δεκεμβρίου 2017

3º Athens Food Market στην Πλατεία Κοτζιά


Και φέτος από 21 ως 31 Δεκεμβρίου διοργανώνεται το 3º Athens Food Market στην Πλατεία Κοτζιά και τη μετατρέπει σε ένα προορισμό υψηλής και ανατρεπτικά cool γαστρονομίας. Μερικά εναλλακτικά εστιατόρια της Αθήνας και ψαγμένοι σεφ στήνουν τα pop up στέκια αγαπημένων προϊόντων και τις funky καντίνες και μας προσκαλούν! Το 3º Athens Food Market διοργανώνεται από την Liberty Marketing Services και τον Δήμο Αθηναίων. Ελάτε μια βόλτα για να δοκιμάσετε στο πόδι, γεύσεις φτιαγμένες από το χέρι γνωστών chef, σε πολύ προσιτές τιμές!

Μη το χάσετε! «Kαντίνες» δεν σημαίνει κάτι απλό ή «βρώμικο», αλλά εδώ συμπράττουν μερικές από τις καλύτερες κουζίνες της Αθήνας. Τα pop up στέκια χρησιμοποιούν προϊόντα Βλάχα και Μέλισσα, ενώ την ευγενική χορηγία προσφέρει η Εθνική Τράπεζα, όπου τα εμβληματικά κτίρια της γίνονται το φόντο του Athens Food Market. Highlight της διοργάνωσης η πρωτότυπη καθημερινή δράση «Βάζουμε τον chef στην τάξη» με την υποστήριξη του Κωτσόβολου. Οι chef του Food Market, με guest stars τους Ηλία Μαμαλάκη και Γιώργο Τσούλη θα παραδίδουν καθημερινά μαθήματα μαγειρικής, στην πιο μεγάλη στεγασμένη, υπαίθρια κουζίνα της πόλης.

Μια απολαυστική εμπειρία που συνδυάζει signature πιάτα, έθνικ συνταγές, trendy ασιατικές γεύσεις, ζουμερά burgers, πειραγμένες ελληνικές κλασικές γεύσεις, απίθανες μακαρονάδες και πολλά ακόμη πιάτα με γεύση γιορτής! Οι συγκλονιστικές συνταγές καλύπτουν όλες τις ψαγμένες γευστικές αναζητήσεις, από μπισκ καβουριού, παστίτσιο τόνου, κροκέτες από πολέντα και ξινόγαλο, μεξικάνικο κοτόπουλο σε φρεσκοψημμένες τορτίγιες, χοιρινά spare ribs με γλάσο bourbon και ό, τι άλλο μπορείτε –ή δεν μπορείτε- να φανταστείτε!

Ώρες λειτουργίας:
Καθημερινά12:00-20:00
Παραμονές 24/12 & 31/12, 12:00 – 18:00
Δευτέρα 25 και Τρίτη 26 Δεκεμβρίου κλειστά
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου